(iOS) LostMiner: Block Building \u0026 Craft Game kodlar aksaklık dayanıklılık
Feb 5, 2022 18:08:22 GMT -8
Post by forcowelmaland on Feb 5, 2022 18:08:22 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ LostMiner: Block Building \u0026 Craft Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ LostMiner: Block Building \u0026 Craft Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodlar aksaklık dayanıklılık ▞▞▞
▞▞▞ LostMiner: Block Building \u0026 Craft Game 2022 version ▞▞▞
sıkıcı
Çubukla satranç nasıl yapılır?
LostMiner: Block Building & Craft Game 冒險 fia
Oyunu sev. Eğlenceli. Eklenen su canavarlarını (deniz kızları, kurt köpekbalıkları, devasa kalamarlar vb.) ve belki deniz, adalar görmeyi çok isterim. Genel olarak, harika bir oyun
Yükleme ekranında uygulama bende kapanıyor
Çooooooooooooooooooooookkkkkkkkkgggggggüü üüüüü. Güzzzzzzzzzzzzzeeeeeeeellllllll
Basit 2D öğelerle basit sanal alan tabanlı hayatta kalma oyunu. Zaman geçirmek için harika. birkaç küçük hata ama genel olarak eğlenceli bir oyun.
Bu harika bir oyun ama çok oyunculu pliz oynamak için aynı wifi'ye ihtiyacınız olmamasını sağlayın ve teşekkür ederim
Kılıç falan nasıl ypacağız yardım
Google play games'e bağlı olmasına rağmen dünyamı kaybettim!!
Lost miner çok iyi tasarlanmış ve oynaması eğlenceli bir oyun ama oyun neden başlarda kapanıyor anlamıyorum. Oyun bazen iyi başlayıp bazen kilitleniyor.Umarım kafeterya dev. bunu düzeltebilir.
Harika bir oyun😊
Kulağa harika geliyor, oyun bağımlısı oldum ama bir sorun var ki 4 yıldız veriyorum çünkü koyun ve yünü bulmak zor ve kum çıkaramıyorum lütfen bu hataları düzelterek oyunu fantastik hale getirin.......
5 yıldız 10 numara
Oyun çok güzel hemde oyunumuz çok güzel bir kötü yanı var yaratıklarımızın zırhımızı bir vuruyor zırhımızın canı yarı gidiyor
ggg
Uygulamanızın yegane gelirinin reklamlar olduğunu biliyorum, bu yüzden çok fazla zorlamayacağım ama otomatik kaydetme her 5 dakikada bir açılıyor veya bunun gibi bir şey, can sıkıcı oluyor ama bunun dışında hoşuma gidiyor ve 1 şey daha var tavuk kümesleri tuhaf görünüyor, çok fazla parlıyorlar
Harika bir oyun önerisi, ancak bir joystick kontrol düğmesi yapın lütfen mevcut olanı kullanamıyorum
Oyunda bir büyü masası ve ayrıca lapiz lazuli eklerseniz. Bu 5 yıldızı değerlendireceğim. bu öğe oyundaki tüm öğeleri büyülemeye izin verecektir. ayrıca oyuna altın elma eklemeyi de unutmayın. diğer boyutu da ekleyin. Ama yine de😉😉😉 iyi oyun.beni harika yap
Durduruldu diyor
Clash Royale Estrategia asdv
Harika bir oyun ama çok fazla reklam var. Oynarken tekrar tekrar reklam geldiğinde rahatsız edici geliyor. Lütfen bunu düzeltin!
lütfen oyuncunun görünümünü düzeltin, reklamları izlerseniz alacağınızı söylüyor
F*** oyun oynuyorsun sohbet oyunun var
oyun çok kötü
Bu harika bir oyun ama daha çok bir hayatta kalma oyunu gibi düşmesi için eksik olan şeyler var -Tekneler -başka bir demans -Köylü yetiştirme -evcil hayvan olarak kurbağalar -çok oyunculu sunucular -huzurlu, kolay, normal, sert ve hardcore modu -ÖZEL DERİLER! -Daha fazla bilgi -daha yeni biyomblar -yeni çeteler -ve cheezed edilemeyen süper bir patron
Bu cok güzel eve canavar gw ama çok çok çılgın oyun ve çiftçi köylüler kapı aöaa bu mükemmel ama harita birazdaha uzasa seviniriz uzarsa milyon yıldız veririm ben bu çok sevecen ama ben nasıl takım kuruyoz onu anlamam onun , oyun mü kesinliklr indiriyorum . Rastgele:kfhfjmcjöjkclxmcvkhmcnojkjkjkjkjkjkjkjkjkjkjkjkjkkkjkjkjkjkjjjkkkkjkjkhkk
Gerçekten iyi bir Oyun ve çok fazla potansiyele sahip, ancak 2 yıldızı çok önemli 2 nedenden dolayı kırdım: 1- kazma/inşa sistemi doğru yapılmamış (kazma, bina gibi 9 yönde olmalı, ekranı tutmak yerine A&B'yi kullanmak) ve öncelik bir arka plan bloğu koymak yerine ön zeminde olmalıdır 2- PvE sistemi tamamen adaletsiz, çok hızlı tempolu, düşman geri tepmesi yok, saniye başına vuruşları çok hızlı ve ne olursa olsun her zaman 2 vuruşta öldürüyorlar zırh.
Çooooooooooooook güzel kız erkek farketmez
Bu çok çok güzel bir oyun bu çok iyi bir çok oyunculu oyun ve eğlenceli bir oyun bu harika oyun sayesinde 5 yıldız vereceğim lütfen bu oyuna yeni şeyler ekleyin teşekkürler😀
Akilli tavsan momo oyunu indir ucretsiz - Nug Tvtr
1* sebebini okuduğum için çok üzgünüm çünkü senin kapından ateş etmesi gerekiyordu çünkü babam defalarca öldü ama ölmemek için kapımın önüne bloklar koymak zorundayım!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bana madeni paralar için video izlettirmeyi bırak. Eğer istemiyorsam, zorunda olmamalıyım. ben çok küçüğüm! Bloklar benden daha büyük! Yerleştirme ve kırma blokları sistemi berbat. Craft sistemi berbat. Bütün bu oyun çöp!
Çünkü beni bir versiyonla oynuyor ve bir versiyon istiyorum
araziyi daha geniş yapabilir misin? sadece bir şeritte yürüyen iki blok araziye sahip olmak gerçekten garip.. sadece sola veya sağa kaydırarak açıları değiştirebiliyorsanız gerçekten harika olurdu.. ona daha fazla boyut eklerdi ig