Post by forcowelmaland on Feb 5, 2022 18:11:22 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ NERF Epic Pranks! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ NERF Epic Pranks! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod više tokena ▞▞▞
▞▞▞ NERF Epic Pranks! 2022 version ▞▞▞
Jako dobro
Ne bi mi dopuštao da prođem razinu 99, odjavio bi me kad sam trebao završiti razinu svaki put kad bih pokušao završiti razinu.
Ta Igrica je jako super
Igra je lijepa, ali darove i oružje nije moguće dobiti. Dodaci se uvijek pune i ne dopuštaju nam da koristimo ili dobijemo rijetke i legendarne oružje. Želim da to poboljšate. Inače je cool i fino
Previše je zaostao. Ipak sam se dobro proveo.
Igra ima previše reklama, a također se ponekad ruši, bilo bi bolje da igru probate umjesto da je zasipate reklamama.
Samo mi daj minigun
Za mene je to sretna igra😃😃😃😃😃
Volio sam ovu igru kada sam je sinoć igrao cijelu noć. Platio sam da otključam većinu likova i plesova. Osim toga, imao sam preko 30.000 novčića. Bio sam na razini 76. A ja sam na razini 3. Bez novčića, likova, plesova ili oružja koje sam kupio gotovinom!! Jako razočaran!
Dobro je, ali puno reklama
FAKJU DANAS SVIMA BOK KAKOSTE PIČKE
Dao bih joj 5 zvjezdica, ali.... Igra je zabavna za igranje, ali će vam oduzeti napredak🤬🤬🤬
Ovo je najbolja igra koju sam ikada imao! Znam da je ovo moja krilatica, "To je NERF ili ništa!".
Prošao sam 97 bolnih razina samo da bih dobio sve što je moguće bez plaćanja. Postoji oglas na svake 2 razine, a nakon što dosegnete dovoljno visoku razinu da otključate novi pištolj, postoji oglas koji morate pogledati da biste ga otključali kako biste se jednom mogli igrati s njim, a zatim gledati drugi oglas koji će se pokrenuti kotačić tipa bs samo da igrate jedan lvl nakon i pojedete drugi oglas. Neke od reklama nije bilo moguće preskočiti i to je bilo bolno. I posljednja stvar, većina oružja bila je ista. Definitivno se ne isplati puno igrati.
Htio sam kupiti iPhone, ali kada sam provjerio je li to na play storeu (ovdje) bio sam stvarno sretan
Ova igra je luda, epska i lijepa. Sviđaju mi se blasteri koje sam dobio i također su bili epski. Nisam dobio puno likova, ali je lijepo.
Volite ovu igru. Stvarno je zabavno, i ne samo to, već jako dobro funkcionira. Isprva sam mislio da će to biti loša igra zbog reklama, ali se pokazalo da je to neobrađeni dijamant. Sviđa mi se ❤
NERF Epic Pranks! Darbības spēles rkeh
preuzmi NERF Epic Pranks! od HOMA GAMES apk najnovija verzija ...
Dobra igra, ali može malo pokvariti.
Govno jedno od igre
Uvijek piše gledaj dodaj da dobijem sljedeći pištolj. kliknem na dodaj i ništa se ne događa. Osim toga, piše Watch add da dobijem x5 novčića, kliknem ne, hvala, tjera me da gledam dodavanje. Osim toga, to je OK igra
Osobno je to jednostavno dosadno, za otključavanje oružja znate samo što je sljedeće pa je teško nabaviti oružje koje želite. Ipak, uglavnom se radi o igrici koja je blag i traži previše reklama da bi bio prihvatljiv, ali većinu vremena možete odlučiti pa gledajte na to kako želite za mene bljutavu i dosadnu. Dao bih mu samo 2,5, ali ja ne mogu pa 3 je izbor.
Tako je zabavno šaliti ljude
U redu igra, ali dvije stvari koje mrzim reklame i čudna je
Zaostaje i previše oglasa
Ovo je tako zabavno, ali dodatak zabrlja čak i s internetom, ali možete li dodati Kamehameha, njegova animacija je da koristite svoju ruku, ali ako voli jednu klupu, onda neka djetešce, budi tako cool ako to učiniš, budi moja omiljena igra
Fujj
Aplikacija Za Android tipse For NERF Epic Pranks ! Koju Je Razvio hanan amri Navedena Je U Kategoriji Alati. Trenutna Verzija Je 1.0 Objavljena 2020-05-08.
Volim kad zezaš ljude i usput kako se boriš s ljudima
Igra mi nije dopustila da dobijem blastere i oglasi za dobivanje blastera nisu radili Nisam mogao dobiti nijedan blaster jer gumb oglasa nije radio, popravi ovo, molim te
NERF Epic Pranks! mod apk (otključano) v1.8 ... karakteristike: NERF bitka je UKLJUČENA! Možete li označiti sve a da niste uhvaćeni? Zgrabite svoj Nerf Blaster i
Ova igra 🎮 je lijepa 👌 ali imali smo novac za vip ali isto tako nismo dobili Taj moj novac 💰 nije bio tako da mi se ova igra ne sviđa, ali mislim da izgleda lijepo, ali oglasi želudac dolaze 😑 Mrzim ovu igru Molimo popravite problem
Dobro je, ali mogu prikupiti bilo koje oružje, a kad pokušam iz trgovine, ne uspije, teret mi je jednostavan.
To je stvarno dobra igra koju morate isprobati i sami!!!
NERF Epic Pranks! অ্যাকশন xkyk
NERF Epic Pranks! অ্যাকশন xkyk
Bila bi 5 zvjezdica, ali igra vam neće dopustiti da prođete razinu 99. Samo se stalno gasi...
Ne, programeri spominju nabavku novih nerf pušaka, ali morate pogledati reklamu za svaki od njih, a usput, ne možete se šaliti s nerf pištoljem, ako išta radite s vodenim pištoljem
Dino Tamers - Jurassic Riding MMO Nuotykių poy
Jako dobra igrica
Došao sam do razine 103 igrajući cijeli dan vratio se iz škole došao na ovu igru i bio sam na lvl 2 popravi igru
Sada znam kako se našaliti. Frend
Ova igra je previše smiješna, ne zanimaju me reklame jer sam stavio način rada za let i doslovno sam na razini 468
GREŠKE SU SE OPET DOGODILE MOJ NAPREDAK IGRICE PONOVNO SE RESETIRAO. NIKADA VIŠE NE DOBIJEM OVU IGRU! 😡
Najgori. Igra. IKAD!!! Neće se instalirati! I kad god se dogodi, igra je pravo smeće! Mislim, tko bi igrao igru koja ima reklame na svakih 4 ili 5 razina, a onda moraš gledati reklamu da dobiješ nerf pištolj koji ima puno štete za osobu??? ne bih! Da mogu ocijeniti ovo s 0 zvjezdica, ja bih!!! Drugima bi se ova igra mogla svidjeti, ali ja je mrzim!
Igra stalno gubi vašu razinu i počinje vas ispočetka. Primorani ste gledati reklamne spotove iz 30-ih na gotovo svakoj razini. Plaćanje za uklanjanje oglasa uklanja samo nasumične oglase koji se pojavljuju u sredini razine umjesto na kraju. Hasbro bi se trebao sramiti što se njihovo ime povezuje s takvim očiglednim guranjem oglasa.
The NERF battle is ON! Can you Tag everyone without being Caught? Grab your Nerf Blaster and Prank 'em all! BECOME THE BEST PRANKSTER!
Ova igra je jako loša. Razlog zašto sam mu dao 1 zvjezdicu je zato što 1. Previše oglasa. Gotovo svaka razina ima oglas. 70% šanse za oglas za vašu sljedeću razinu. 2. Igra se jako smrzava. Svaki oglas zamrzne moj uređaj i igru, a onda me odvede do oglasa. 100% ne preporučujem ovu igru.
Obožavam ovu igru, ali natjerala me da počnem potpuno iznova dvaput i bio sam na razini 129+ imao sam 50000+ novčića otključao sam danm blizu svega pa još jedan pokušaj popravi ovo, hvala